Szűrés

A(z) vezetéknélküli fülhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

A HONOR 50 telefon és a HONOR Earbuds 2 Lite fülhallgató most párban jár

2022. február 7. -

A szeretet és az egymással való törődés kifejezése az egyik legfontosabb örömforrás mindannyiunk számára, különösen akkor, amikor világszerte kevesebbet találkozhatnak az emberek. Február 14-e hagyományosan a szerelem napja, az idén azonban lehet a kapcsolódás ünnepe, amikor megajándékozzuk egy mosolygós szelfivel, meglepetés hívással vagy akár egy kedves videóval mindazokat, akik fontosak számunkra. Ehhez kínál kifinomult és stílusos segítséget a HONOR, és a hatás garantáltan nem marad el!

Tovább

Új, valódi vezeték nélküli fülhallgató a Panasonic-tól

2021. december 20. -

A Panasonic bejelenti RZ-B210W valódi vezeték nélküli fülhallgatóját, amely tökéletesen felveszi a mindennapok ritmusát. 

Tovább

Vezeték nélküli fülhallgatókkal és Bluetooth hangszórókkal bővítette kínálatát a LAMAX

2021. november 24. -

Több új modelljét is a napokban vezette be a magyar piacra a LAMAX. Vezeték nélküli fülhallgatói között már megtalálható a Dots2 Touch és a Trims1 is; Bluetooth hangszóróinak kínálatát pedig a Sounder2 Minivel és a Sounder2 Max-szal bővítette.

Tovább

Magyarországon is kapható az LG különleges TONE Free családjának legújabb tagja

2021. október 20. -

Immár Magyarországon is kapható az LG Electronics (LG) teljes mértékben vezeték nélküli fülhallgató-családjának legújabb tagja, az LG TONE Free FP8, amely ideális választást jelent az aktív, energikus életmódot folytatók számára. Az új modell még kényelmesebb fülbe illeszkedést, még fejlettebb Meridian-hangzást, erőteljes aktív zajszűrést és a higiénikus használatot garantáló UVnano baktériumölő hatású*  töltőtokot kínál.

Tovább